HTML

rózsákháborúja

Mi ketten. Vagyunk. Élünk. Így.

Friss topikok

Linkblog

Don Quijote avagy mit kíván a magyar menszesz

2010.08.19. 18:21 rózsákháborúja

Mert be kell bizonyítanod mindazt,amit az élet már amúgy is bizonyított?Hogy tudsz egyedül gyereket nevelni?Mert inkább húzz két kabátot,mert a közítélet szerint nem vagy más csak egy apa?És mégis ez mire jogosít fel?Semmire,legalábbis az emberek nagy százaléka szerint semmire.Tisztelt ítélőszék!Nem érdekel az emberek nagy százalékának véleménye.Csak egy ember véleménye,a gyerekemé.Pasi létemre (direkt nem írtam,hogy ffi) igenis fel tudok nevelni egy gyereket.Rendesen,normálisnak.Nem ígérem,hisz már tettem és teszem.Jöhetnek környezettanulmányra,nézhetnek jövedelemigazolást,kérhetnek szakvéleményt,vizsgálhatnak mindenfelől gúnyosan (hogy minek úgy sincs esélyed),még oda is bebújhatsz vizsgálódni,sőt hazudhatják azt is,hogy nem akartam, hogy megszülessen.Mert van.És szeretem.És tudja.Ez nem esély,lehetőség.És te,aki az ellenkezőjét állítod,még nyugodtan kérhetsz,segítünk.

Mert ez egy szélmalomharc.Erről jutott eszembe:te is bemennél az égő házba,pedig nem vagy sem tűzálló,sem supermen.Csak Don,diri-don(gó).

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsakhaboruja.blog.hu/api/trackback/id/tr182233630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása